​+45 31 40 79 45

Om Tecnordic

​TecNordic's vision er "at inspirere til højere sikkerhed, produktivitet og arbejdsglæde for alle". Vores vision fremmes af fokus på arbejdsprocesser, -miljø, nytænkning og samarbejde.


TecNordic er 100% danskejet, og har mange års erfaring med det vi er bedst til – kundetilpassede innovative industrielle løsninger. Vi leverer løsninger til mindre og store virksomheder ikke kun i Danmark, men også i Europa – det er både indenfor elektronikindustrien, medico, it/telekommunikation, og mange andre industrier.

Vi har stor fokus og viden omkring arbejdsmiljø og procesoptimering (LEAN) – ligesom vi også ved en masse om ESD-løsninger, som alt sammen kan omsættes til øget tilfredshed, produktivitet og forbedrede resultater på bundlinjen.

Hos os får du altid en personlig rådgivning, hvor vores tekniske know-how og korte leveringstid giver en fleksibel løsning. Vi har et kompetent netværk af samarbejdspartnere, som sikrer løsninger indenfor træ, aluminium, glasfiber, stål, rustfrit stål, plast og meget andet, som åbner mulighederne for den helt rigtige løsning for dig.

Firma​

​​TecNordic Aps

​CVR: 33768249​

Adresse

Nyvangsvej 8

4160 Herlufmagle, Denmark​​​

Kontakt

Phone.: +45 3140 79 45​​

​E-mail: tecnordic@tecnordic.dk